Svetskommissionen är en teknisk branschorganisation för fogande industri. Vi jobbar med standardisering, forskning och utbildning. Svetskommissionens viktigaste uppgift är att verka för våra medlemmars intressen.

Vem får tidningen Svetsen?

Tidningen Svetsen går ut till alla kontaktpersoner hos medlemmar i Svetskommissionen och medlemmar i Svetstekniska föreningen.

Jobbar du på ett medlemsföretag och vill ha tidningen kan du anmäla dig som kontaktperson. Det gör du enklast här. Annars kan du antingen bli medlem i Svetstekniska föreningen eller bli prenumerant här.

En prenumeration på Svetsen kostar vanligtvis 480 kr exklusive moms per år. Med papperstidningen får du nu också en digital variant av tidningen. Mer information hittar du här.

Medlem i Svetstekniska föreningen

Du kan också bli medlem i Svetstekniska föreningen för att få tidningen. Medlemskapet kostar 400 kr/år (200 kr/år under 28 år och som pensionär).
Klicka här för att bli medlem 

Medlem i Svetskommissionen

Medlemmar i Svetskommissionen får automatiskt tidningen Svetsen, den skickas ut till företagets kontaktpersoner. Vet du inte vem som är kontaktperson, vill du bli kontaktperson eller saknar ni tidningen på företaget? Hör av er till oss.

Gymnasieelev i årskurs 2

Som gymnasieelev på Industritekniska programmet med inriktning svets (åk 2) har du möjlighet att anmäla dig för ett års gratis prenumeration av tidningen Svetsen digital www.svetsen.se

PDF

Senast ändrad av: Eva Kallenberg

 


Presenttips

Ge gärna bort en prenumeration till någon som jobbar i branschen.

Kontakta oss

Besöksadress:
Grev Turegatan 12A
Visa på kartan ›

Postadress:
Grev Turegatan 12 A
114 46 Stockholm

Telefon, växel:
08-120 304 00

E-post:
info@svets.se

Svetskommissionen  Grev Turegatan 12 A, 114 46 Stockholm  Tel: 08-120 304 00  E-post: info@svets.se