Svetskommissionen är en teknisk branschorganisation för fogande industri. Vi jobbar med standardisering, forskning och utbildning. Svetskommissionens viktigaste uppgift är att verka för våra medlemmars intressen.

Du har väl inte missat att anmäla dig till SLM?

Vi håller anmälan öppen en sista vecka till. Om du inte redan är anmäld, gör det absolut senast 1 september.

Svetslärarmötet (SLM) 28-29 september i Stockholm har temat ”Erfarenhetsutbyte”. Ämnen som kommer att vara särskilt i fokus är vanliga fel inom industrin, ny teknik, nya processer och funktioner inom TIG, gassäkerhet och kompetensförsörjning. På SLM-programmet står även både paneldiskussioner och en workshop och det kommer att bjudas goda möjligheter till ny kunskap och utbyte av erfarenheter.

-          Vi vet att det kan vara mycket att stå i före sommaren och att många därför inte hann boka in sig så långt i förväg, men nu närmar sig SLM med stormsteg. Vi hoppas att alla som är intresserade av att komma säkerställer att de får en plats. Vi har som alltid ett spännande program och jag hoppas att så många som möjligt tar sig tid att komma. Det är ett bra tillfälle för att träffa likasinnade och hålla sig uppdaterad på vad som händer på svetsområdet, säger Åsa Malmqvist marknadsansvarig på Svetskommissionen och projektledare för evenemanget.

Temat för 2023 års svetslärarmöte - som hålls i Stockholm 28-29 september - är ”Erfarenhetsutbyte”. OBS! Sista dag för anmälan är förlängd till 1 september.

Läs mer och anmäl dig här.

PDF

Senast ändrad av: Jens Nyström

 


Bli medlem

Medlemskapet i Svetskommissionen säkrar dina möjligheter till ökad lönsamhet.

1. Kostnadsfri rådgivning
2. Information om standarder
3. Fogningstekniskt nätverk
4. Tidningen Svetsen

Kontakta oss

Besöksadress:
Grev Turegatan 12A
Visa på kartan ›

Postadress:
Grev Turegatan 12 A
114 46 Stockholm

Telefon, växel:
08-120 304 00

E-post:
info@svets.se

Svetskommissionen  Grev Turegatan 12 A, 114 46 Stockholm  Tel: 08-120 304 00  E-post: info@svets.se