Svetskommissionen är en teknisk branschorganisation för fogande industri. Vi jobbar med standardisering, forskning och utbildning. Svetskommissionens viktigaste uppgift är att verka för våra medlemmars intressen.

Nu satsar Svetsen ännu mer på framtiden

Svetsens förlags styrelse har fattat beslut om att erbjuda tidningen digitalt till alla gymasieelever i årskurs två på Industritekniska programmet med inriktning svets. 

Cirka 250 000 människor svetsar på något vis på jobbet, Svetsen vill nå fler av dem. För att fler ska få insikt, kunskap och information om branschen tidigare så erbjuds nu gymasieelever på Industritekniska programmet med inriktning svets i årkurs två Svetsens digitala utgåva gratis (ordinarie pris 169 kr per nummer alternativt 480 kr/per år). Det är de här eleverna som framgent kommer att ta över branschen och bli framtidens laserexperter, IW-svetsare, inköpare, vd:ar, säljare, rörsvetsare, svetsingenjörer och svetsansvariga. Hjälp oss att sprida erbjudandet på Sveriges gymnasieskolor så att eleverna kommer ännu bättre förberedda ut i arbetslivet.

Det som krävs för att få tillgång till tidningen är du som elev anmäler dig på vår sida.

Är du inte elev och vill läsa tidningen digitalt kan ni som är medlemmar i Svetskommissionen (kontaktpersoner) och Svetstekniska föreningens medlemmar aktivera konto på svetsen.se. Är ni ännu inte medlemmar, bli det!
Vill du inte vara medlem och bara få hem tidningen så går det bra att prenumerera (480 kr/år).

Svetsen sväller under mässan Svets- och fognings­teknik eftersom vi är den officiella mässtidningen. Svetsen #2 2024 kommer att inne­hålla all väsentlig information för besöket. Tidningen kommer dessutom att ­spridas som mäss­tidning på plats. #3 2022 summerar och berättar om allt kul som vi var med om! Syns i tidningen genom att annonsera.

Dessutom har vi en superdeal under Svets- och fognings­teknik. Alla som tecknar en prenumeration till mässpriset 380 kr/år mellan 14 och 17 maj är med i utlottningen av en Mig/Mag från LincolnPdf, 1.3 MB. värd nästan 9 000 kr! Passa på att teckna din prenumeration på www.svetsen.seVill du veta mer om tidningen, kanske annonsera? Eller har du något att bidra med eller vill veta vad nästa nummer handlar om? Här hittar du alla svar.

PDF

Senast ändrad av: Jens Nyström

 


Bli medlem

Medlemskapet i Svetskommissionen säkrar dina möjligheter till ökad lönsamhet.

1. Kostnadsfri rådgivning
2. Information om standarder
3. Fogningstekniskt nätverk
4. Tidningen Svetsen

Kontakta oss

Besöksadress:
Grev Turegatan 12A
Visa på kartan ›

Postadress:
Grev Turegatan 12 A
114 46 Stockholm

Telefon, växel:
08-120 304 00

E-post:
info@svets.se

Svetskommissionen  Grev Turegatan 12 A, 114 46 Stockholm  Tel: 08-120 304 00  E-post: info@svets.se