Svetskommissionen är en teknisk branschorganisation för fogande industri. Vi jobbar med standardisering, forskning och utbildning. Svetskommissionens viktigaste uppgift är att verka för våra medlemmars intressen.

Fem-analys

SLM ställs om och blir digitalt

OBS! På grund av de nya covidrestriktionerna kommer vi att ställa om till ett helt digitalt möte. Vi återkommer med mer information så fort som möjligt.

---

Vinterns viktigaste mötesplats och utbildning för alla lärare och andra som intresserar sig för svetsning! Under rådande tider har vi vidtagit åtgärder och Coronaanpassat evenemanget för att alla deltagare ska känna sig trygga.

Välkommen till Svetslärarmötet 7-8 januari 2021 på Hilton Slussen i Stockholm.

Hilton hotell har utvecklat ett koncept som heter Cleanstay för att garantera säkerheten för hotellets gäster och besökare. Läs mer här.

Vi har valt att förlägga hela evenemanget här i år: seminarier, utställning, middag och demonstrationer. Här finns ett stort auditorium med många sittplatser så att vi kan sitta med behörigt "Coronaavstånd" och en rymlig utställningsdel i anslutning. Demonstrationerna kommer av säkerhetsskäl att "streamas" eller spelas in i förväg och visas på storbildsskärm i auditoriet.

Vi startar dag ett med registrering och kaffe vid 9.30 och avslutar senast klockan 15.00 på fredagen dag två. Som en trevlig avslutning på första dagen äter vi en god middag tillsammans. Programmet presenteras här lite längre fram, men vi kan utlova många intressanta föreläsningar och mycket tid för mingel och möten!

2021 fyller dessutom Svetslärarmöte (SLM) 40 år vilket vi såklart kommer att uppmärksamma.

OBS! Som alla i dessa tider, måste vi reservera oss för förändringar och att vi kan komma att behöva ändra till ett digitalt möte, som är helt eller delvis på distans. Vi uppmuntrar därför dem som bokar resor i anslutning till evenemanget att köpa avbokningsbara biljetter.PDF

Senast ändrad av: Jens Nyström
09 november 2020

 


Svetskommissionen  Box 5073, 102 42 Stockholm  Tel: 08-120 304 00  E-post: info@svets.se