Svetskommissionen är en teknisk branschorganisation för fogande industri. Vi jobbar med standardisering, forskning och utbildning. Svetskommissionens viktigaste uppgift är att verka för våra medlemmars intressen.

Hösttid = nystartstid

Än finns det många kurser att söka till för dig som vill ha ny inspiration och kunskap efter sommaren.

Några kurser som vi vill tipsa lite extra om just nu är Hälsa och säkerhet vid svetsning, internationell svetsingenjör och Kvalificering av svetskontrollant.

Friska svetsare är en ovärderlig tillgång för svensk industri. Under kursen får du lära dig vilka risker som finns och vad du kan göra för att skydda dig i ditt arbete. En av föreläsarna är välrenommerade Bengt Sjögren, läkare och forskare vid Institutet för Miljömedicin vid Karolinska Institutet. Läs mer om kursen här.

Att utbilda sig till svetsingenjör är att ta ett karriärsteg helt i rätt riktning. Just nu är efterfrågan på svetsingenjörer mycket större än tillgången. IWE-utbildningen ger dig en bred och gedigen kunskap som väl förbereder dig för ett arbete som till exempel svetsansvarig. Läs mer om utbildningen här.

Kvalificering av svetskontrollant är en av våra egna kurser, där du får kunskap i hur du självständigt utvärderar kvaliteten av svetsförband enligt ISO 5817 och hjälper ditt företag att säkra sitt kvalitetssystem. Här läser du mer.


PDF

Senast ändrad av: Sonja di Gleria

 


Bli medlem

Medlemskapet i Svetskommissionen säkrar dina möjligheter till ökad lönsamhet.

1. Kostnadsfri rådgivning
2. Information om standarder
3. Fogningstekniskt nätverk
4. Tidningen Svetsen

Kontakta oss

Besöksadress:
Grev Turegatan 12A
Visa på kartan ›

Postadress:
Grev Turegatan 12 A
114 46 Stockholm

Telefon, växel:
08-120 304 00

E-post:
info@svets.se

Svetskommissionen  Grev Turegatan 12 A, 114 46 Stockholm  Tel: 08-120 304 00  E-post: info@svets.se