Svetskommissionen är en teknisk branschorganisation för fogande industri. Vi jobbar med standardisering, forskning och utbildning. Svetskommissionens viktigaste uppgift är att verka för våra medlemmars intressen.

Beställning av tentor

Beställ tentorna i så god tid som möjligt och gärna för hela kursen på samma beställning. Tänk på att det bara är de elever som uppfyller inträdeskraven som har rätt att tenta. Beställ därför bara för de elever där Svetskommissionen bekräftat att ansökan är godkänd.

Beställning av IWS-tentor

Ladda ner beställningsformulär för IWS-tentor Word, 43.5 kB. (word 2007, 42.7 kB). Det ifyllda beställningsformuläret skickas till Mathias Lundin.

Tentamensvakten ska vara auktoriserad. Tentavakten ska ha läst och förstått Ordningsföreskrifter för tentamen vid skriftlig EWF/IIW-examinering Pdf, 125.3 kB., och undertecknat denna tillsammans med kursansvarig. Detta behöver endast göras en gång per tentavakt.

Om du har några frågor om beställningsformuläret, kontakta Mathias Lundin som är ordförande i examinationskommitténs för IWS.

Beställning av IW-tentor

Tentamen sker genom ny digital plattform för IW-examinering. Lärare ska ha genomgått introduktion. Kontakta Johan Ankre.

Under övergångsperiod kan undantagsvis tidigare metod för tentamen enligt nedan användas.

Framtagning av aktiveringskoder och beställning av diplom via MZ

Beställningsformulär för IW-teoriprov Word, 44.3 kB.

Beställningen sker via e-post till vår examinator Jörgen Persson. Alla utförda tentor, uppföljningsscheman, svetsarprövningsintyg, provningsprotokoll, m.m. skickas också direkt till Jörgen. All kontaktinformation finns även i beställningsformuläret.  

E-post till Jörgen

Telefon: 070-560 80 99Postadress:


Göinge Svets & Konsult, Jörgen Persson


Högsmavägen 4

 

289 46 Glimåkra

 

 

Beställning av IWI-tentor

IWI-tentor beställs direkt från ANB Sverige

PDF

Senast ändrad av: Johan Ankre

 


Authorised Nominated Body, ANB Sweden

 

Framtiden

Efter utbildningen till internationell svetsspecialist kan dina elever arbeta som svetsansvarig, svetsledare eller svetslärare, i Sverige likväl som i övriga världen.

Kontakta oss

Besöksadress:
Grev Turegatan 12A
Visa på kartan ›

Postadress:
Grev Turegatan 12 A
114 46 Stockholm

Telefon, växel:
08-120 304 00

E-post:
info@svets.se

Svetskommissionen  Grev Turegatan 12 A, 114 46 Stockholm  Tel: 08-120 304 00  E-post: info@svets.se