Svetskommissionen är en teknisk branschorganisation för fogande industri. Vi jobbar med standardisering, forskning och utbildning. Svetskommissionens viktigaste uppgift är att verka för våra medlemmars intressen.

29 september 2016

Utveckling svetsade konstruktioner

29 september 2016 anordnas den tredje konferensen (3:rd nordic conference on design and fabrication of welded structures) inom utformning och av svetsade konstruktioner på Stockholm Waterfront i samverkan med den tidigare nordiska seminarieserien - utveckling inom området svetsade konstruktioner. Arrangörer är Svetskommissionens arbetsgrupp för konstruktionsteknologi, AG 46

Seminariet vänder sig till alla är intresserade av hållfasthetsfrågor inom områdena svetsade maskinkonstruktioner, stålbyggnadskonstruktioner, tryckbärande konstruktioner och andra svetsade konstruktioner.

Seminariets syfte är att presentera den senaste utvecklingen inom området vad gäller bland annat materialaspekter, utmattning, bärförmåga vid statisk last, instabilitet, kvalitetssäkring, haverier, produktion, simulering.

Vad passar väl bättre än att vistas tillsammans i en miljö som Stockholm Waterfront Congress Centre, vars arkitekter 2011 belönades med Stålbyggnadsinstitutets pris Silverbalken och vars arkitektur karaktäriseras av det ribbverk av 21 km Z-profiler i rostfritt duplexstål som bildar dess tak.

I en av Stockholms mest spektakulära kongresslokaler samlas intresserade av hållfasthetsfrågor inom svetsade konstruktioner tillsammans med framstående kompetenser och forskare inom områdena. Seminarierna har blivit ett evenemang där alla som är verksamma inom området träffas och diskuterar utvecklingen

Torsdagens program består av föreläsningar levererade av toppnamn inom branschen och avslutas med en middag på kvällen. För de som vill kommer även ett studiebesök att anordnas på fredagen.Studiebesöket har begränsat antal platser. Program och kostnad för seminariet presenteras inom kort.

Mer information lämnas av Elisabeth Egerblom

Varje bokning sker individuellt och en bekräftelse skickas när bokning gjorts. I bekräftelsen finns även information om betalning, avbokning och om hotellet.

PDF

Senast ändrad av: Sonja di Gleria

 


Bli medlem

Medlemskapet i Svetskommissionen säkrar dina möjligheter till ökad lönsamhet.

1. Kostnadsfri rådgivning
2. Information om standarder
3. Fogningstekniskt nätverk
4. Tidningen Svetsen

Börja här
Roadmap2015
Kursverksamheten
Teknisk info
Verktygslådan

Kontakta oss

Besöksadress:
Grev Turegatan 12A
Visa på kartan ›

Postadress:
Grev Turegatan 12 A
114 46 Stockholm

Telefon, växel:
08-120 304 00

E-post:
info@svets.se

Svetskommissionen  Grev Turegatan 12 A, 114 46 Stockholm  Tel: 08-120 304 00  E-post: info@svets.se