Svetskommissionen är en teknisk branschorganisation för fogande industri. Vi jobbar med standardisering, forskning och utbildning. Svetskommissionens viktigaste uppgift är att verka för våra medlemmars intressen.

Är svetsingenjör något för dig?

Vill du bli en - eller har du behov av - en svetsingenjör? Framtiden som svetsingenjör ser ljus ut. Just nu är efterfrågan på svetsingenjörer mycket större än tillgången.

Utbildningen till internationell svetsingenjör i Sverige sker på KTH genom ett samarbete mellan Svetskommissionen, Swerim och KTH. Utbildningen är en del av ett mastersprogram vid Institutionen för Industriell Produktion. 

Kolla in våra utbildningssidor! Där hittar du information om allt från inträdeskrav till framtida arbetsmarknad.

Ansök senast 20 november 2020.

IWE

IWT

Svetskommissionen erbjuder även ett antal sponsorpaket för er som vill vara med och rädda kompetensförsörjningen till branschen. Det är en möjlighet att tidigt få träffa framtidens svetsingenjörer och presentera just ert företag.Vi hoppas att ni vill vara med och stödja svensk industri och väljer att bli sponsorföretag för svetsingenjörsutbildningen på KTH. I sponsorpaketet ingår även att ditt företag har möjligheten att skicka en elev på utbildningen med 10 till 25 procent rabatt beroende på sponsornivå.

PDF

Senast ändrad av: Jens Nyström

 


Bli medlem

Medlemskapet i Svetskommissionen säkrar dina möjligheter till ökad lönsamhet.

1. Kostnadsfri rådgivning
2. Information om standarder
3. Fogningstekniskt nätverk
4. Tidningen Svetsen

Kontakta oss

Besöksadress:
Grev Turegatan 12A
Visa på kartan ›

Postadress:
Grev Turegatan 12 A
114 46 Stockholm

Telefon, växel:
08-120 304 00

E-post:
info@svets.se

Svetskommissionen  Grev Turegatan 12 A, 114 46 Stockholm  Tel: 08-120 304 00  E-post: info@svets.se