Svetskommissionen är en teknisk branschorganisation för fogande industri. Vi jobbar med standardisering, forskning och utbildning. Svetskommissionens viktigaste uppgift är att verka för våra medlemmars intressen.

Vi ses väl på Svetslärarmötet!

Svetslärarmötet hålls i Stockholm 28-29 september och har temat ”Erfarenhetsutbyte”. Programmet är klart och anmälan är öppen till i slutet på augusti.

Ämnen som kommer att vara särskilt i fokus är vanliga fel inom industrin, ny teknik, nya processer och funktioner inom TIG, gassäkerhet och kompetensförsörjning. På SLM-programmet står även både paneldiskussioner och en workshop och det kommer att bjudas goda möjligheter till ny kunskap och utbyte av erfarenheter. Åsa Malmqvist är marknadschef på Svetskommissionen och projektledare för SLM.

- Svetslärarmötet är ett evenemang som Svetskommissionen, tillsammans med Svetstekniska föreningen, har arrangerat i över 40 år. Vi är övertygade om att även årets program kommer att uppskattas av deltagarna. Dessutom vet vi att SLM är ett väldigt bra tillfälle att träffa både gamla och nya kolleger men också för att skapa nya kontakter, säger Åsa Malmqvist.

 

Temat för 2023 års svetslärarmöte - som hålls i Stockholm 28-29 september - är ”Erfarenhetsutbyte”. OBS! Sista dag för anmälan är 28 augusti.

Läs mer och anmäl dig här.

PDF

Senast ändrad av: Eva Kallenberg

 


Bli medlem

Medlemskapet i Svetskommissionen säkrar dina möjligheter till ökad lönsamhet.

1. Kostnadsfri rådgivning
2. Information om standarder
3. Fogningstekniskt nätverk
4. Tidningen Svetsen

Kontakta oss

Besöksadress:
Grev Turegatan 12A
Visa på kartan ›

Postadress:
Grev Turegatan 12 A
114 46 Stockholm

Telefon, växel:
08-120 304 00

E-post:
info@svets.se

Svetskommissionen  Grev Turegatan 12 A, 114 46 Stockholm  Tel: 08-120 304 00  E-post: info@svets.se